• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Otpušavanje kade - Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje kade radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za otpušavanje kade kao i za sve vrste odgušenja kanalizacije, dostupni smo 24h dnevno. Posedujemo adekvatne mašine za mašinsko otpušavanje kade kao i specijalne sajle, alate i instrumente. Takođe, tu su i naši profesionalni vodoinstalateri specijalizovani za sve vodoinstalaterske usluge, a takođe i za otpušavanje kade.

Otpušavanje kadeOtpušavanje kade vršimo mašinskim putem kao i specijalnim sajlama. Za zagušenja manjeg intenziteta koristimo specijalne sajle, dok za teža zagušenja koristimo električne sajle. Uz kombinaciju kvalitetnih mašina i veštih vodoinstalatera, svako zagušenje je uz našu pomoć moguće rešiti. U našem timu rade isključivo iskusni vodoinstalateri sa mnogo godina praktičnog rada na terenu na svim vodoinstalaterskim poslovima. Specijalizovani smo za sve vrste odgušenja, pa tako i za otpušavanje kade.

Svaka vrsta zagušenja spada u hitne intervencije. U tim situacijama, bitno je da Vam se profesionalan vodoinstalater nađe pri ruci, koji može odmah doći na vašu adresu i odgušiti kadu. Na nas uvek možete da računate. U bilo kom trenutku, bez obzira na vremenske uslove i stanja u saobraćaju. Tokom godina poslovanja stekli smo poverenje velikog broja klijenata kojima smo kvalitetnom uslugom vratili veru u majstore. Nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje, a mi ćemo ga sigurno opravdati.

Pored odgušenja kanalizacije vršimo i kompletne vodoinstalaterske usluge počev od:

Za svaku vodoinstalatersku uslugu koju uradimo dajemo pisanu garanciju koja Vam garantuje da ćemo doći potpuno besplatno ukoliko se isti problem navrati. Koristimo najkvalitetnije rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi kao i na zahtev klijenta.

Stojimo vam na raspolaganju non – stop za sva vaša pitanja i sugestije, kao i za potrebe hitne intervencije. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo brzo izaći na teren i rešiti problem.

Uslugu otpušavanja kade pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button