• 064/12-41-855
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Zamena ventila za vodu - Vodoinstalaterske usluge

Zamena ventila za vodu se radi svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi kao i renoviranje kupatila radimo tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, zamena ventila za vodu i brz dolazak na adresu je dostupna 24h dnevno, 365 dana u godini. Ventil je jedan od ključnih delova u kupatilu koji u svakom trenutku mora biti ispravan. Zamena ventila za vodu ne sme da čeka, stoga budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći.

Zamena ventila za voduVentil je deo koji je zadužen za sigurnost vašeg prostora. Iako mnogi naši klijenti shvataju olako značaj ventila u kupatilu, mi ćemo pokušati da promenimo vaše mišljenje. Ventil je uređaj koji trpi veliki pritisak vode koji dolazi iz cevi. Ventil je zadnja brana koja zadržava vodu iz cevi da ne počne da lije po celoj kući. Drugim rečima, ako se ventil pokvari ili naprsne, voda će krenuti da šiklja na sve strane. To može stvoriti velike finansijske posledice, a voda u dodiru sa strujom može predstavljati još veći problem opasan po život.

Ukoliko se pokvari bilo koji drugi ventil osim glavnog, dok čekate nas dolazak zavrnite glavni ventil za vodu koji će zaustaviti dovod vode u celom stanu, a samim tim i zaustaviti curenje vode iz pokvarenog ventila. Ako se glavni ventil pokvari, alternativa je zatvaranje vode u vertikali, za šta će vam trebati malo više vremena. Iz svega navedenog, bitno je da glavni ventil uvek bude ispravan, a svakako preporučujemo da i svi ostali ventili u kupatilu i kuhinji budu ispravni. Ovo savetujemo iz razloga da ukoliko nastupi kvar na ventilu u toku noći dok spavate, nećete odmah čuti curenje vode, osim ako niste laki na snu. Do jutra, velika količina vode može da se izlije, koja će ili završiti kod komšije ili napraviti haos u vašem domu.

Zamena ventila za vodu podrazumeva:

Stojimo vam na raspolaganju za zamenu svih vrsta ventila za vodu u bilo koje doba dana ili noći. Budite slobodni da nas kontaktirate u slučaju hitne intervencije ili zbog zakazivanja promene ventila. Takođe smo dostupni i za preventivnu kontrolu svih ventila u kupatilu i kuhinji.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button