• 069/704-502
  • Brz dolazak na adresu
  • Pon. - Ned.: 00.00 - 24.00
  • Pokrivamo celu teritoriju Beograda

Ugradnja sanitarija - Vodoinstalater

Ugradnja sanitarija se radi svakodnevno, sedam dana u nedelji na svim opštinama u Beogradu. Ugradnja sanitarija kao i sve vodoinstalaterske usluge, popravke, hitne intervencije i odgušenje kanalizacije radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sanitarija obuhvata:

Ugradnja sanitarija spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. Ugradnju sanitarija rade profesionalni vodoinstalateri svog zanata. Tokom višegodišnjeg rada, naši vodoinstalateri su stekli bogato praktično iskustvo na svim vodoinstalaterskim poslovima, a takođe i za ugradnju sanitarija. Svakom poslu pristupamo krajnje ozbiljno i odgovorno, bez obzira da li je posao manji ili veći, kompleksniji ili prostiji. Trudimo se da svakom klijentu maksimalno izađemo u susret i zadovoljimo njegove potrebe.

Ukoliko ste parcijalno ili kompletno renovirali kupatilo, možete računati na nas ukoliko Vam je potrebna ugradnja sanitarija u većem obimu. Imamo veliki tim vodoinstalatera koji su sposobni da urade ugradnju svih sanitarija u kupatilu u kratkom vremenskom roku. Ako pak želite da zamenimo određenu sanitariju, kao na primer da uradimo montažu vodokotlića, montažu wc šolje ili ugradnju sudopere, i za to nas možete pozvati u bilo koje doba dana. Takođe Vam stojimo na usluzi za kompletnu zamenu vodovodnih cevi u kupatilu, kao i za renoviranje istog. Ukoliko želite da promenite raspored sanitarija u kupatilu, da pomerite tuš kabinu ili kadu sa jednog mesta na drugo, to za nas neće predstavljati veliki problem.

Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći za ugradnju sanitarija kao i za bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu ili hitnu intervencije. Naš dežurni vodoinstalater je uvek dostupan i po Vašem pozivu šalje jednu ili više ekipa vodoinstalatera na Vašu adresu, u zavisnosti od težine problema.

Na prvom mesto nam je zadovoljstvo klijenta kvalitetno urađenim poslom. Ukoliko angažujete nas, smatrajte da ste angažovali profesionalce u svom poslu. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje, a mi ćemo isto svakako opravdati.

Uslugu ugradnje sanitarija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Ukoliko ne pronađete usluge koje su vam potrebne ili imate bilo kakvo pitanje, za sve dodatne informacije i usluge pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći na 069/704-502.

VODOINSTALATER

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Call Now Button